3e Safari Trail,
27 januari 2018

maandag 22 januari 2018


De medailles staan klaar, spandoeken zijn opgehaald, de wegafzetting staat gereed, de startnummers zijn ingepakt. Kortom, wij zijn klaar voor de 'big day'. Komende zaterdag is het zover. Dan gaat de derde Safari Trail van start en jij bent er bij. Lees deze mail aandachtig door, want mogelijk bevat het voor jou belangrijke informatie.


Ipigo Tag Programma

De dag is niet heel erg complex, maar toch even de belangrijkste tijden op een rijtje:
08.30 uur - Opening van wedstrijdsecretariaat
09.30 uur - Start van 33km trail
10.00 uur - Start van 22km trail
10.30 uur - Start van 11km trail
De prijsuitreiking van elke afstand is meteen zodra de eerste drie mannen en eerste drie vrouwen gefinisht zijn. Blijf dus in de buurt.Burgers' Zoo is open tot 17.00 uur.


Parkeren bij Burgers' Zoo

Net als voorgaande twee jaren kun je jouw auto parkeren op de extra parkeerplaats van Burgers' Zoo die ze zelf toepasselijk 'De Overloop' noemen. Deze parkeerplaats is te bereiken via de hoofdingang van Burgers' Zoo. Na de slagboom bij binnenkomst rijd je niet rechtsaf richting de grote parkeerplaats, maar rechtdoor door het hek. Volg daar de aanwijzingen van onze vrijwilligers. Bij het uitrijden maak je gebruik van de uitrit aan de Deelenseweg, zodat je geen parkeermunt hoeft te kopen. De bereikbaarheid is dus simpeler dan ooit: volg de borden Burgers' Zoo.
Vanaf de parkeerplaats loop je nog een stuk door langs het hek richting Deelenseweg (en de hoogspanningmasten) en op de Deelenseweg rechtsaf. Deze is voor het autoverkeer afgesloten zodat je veilig naar start en finish kunt lopen over de Deelenseweg. Na 200 m is het start-finishgebied aan de linkerkant. Van de auto naar de start is zo'n 700 m wandelen. Houd daar rekening mee en kom op tijd naar de wedstrijd. Klik hier voor een overzicht van het parkeren en de wandelroute naar de start.


voorbereiding Omkleden en douchen

De Safari Trail vindt midden in het bos plaats en daarom hebben we geen douchegelegenheid in het bos. We hebben wel omkleedtenten geplaatst. Als je toch een beetje wil opfrissen, is dit wellicht een tip: neem een natte handdoek mee (in een plastic zak) en een droge. Met de natte kun je jezelf wat schoon boenen en daarna afdrogen met de andere. Beetje deo en hup: fris de dierentuin in. We hebben ook geen kluisjes of kledingdepot.

Het wedstrijdsecretariaat is in het start- finishgebied.


Tijdwaarneming

Net als voorgaande jaren maken we gebruik van het tijdwaarnemingssysteem van Ipico met de Ipico Tag (chip). Deze creditcardachtige chip moet je aan je schoenen veteren. Hoe je die het beste kunt bevestigen kun je op dit You Tube filmpje zien. Direct na de finish moet je de chip weer inleveren. In ruil voor de chip ontvang je de voucher voor een GRATIS bezoek aan Welnessresort de Veluwse Bron. Inleveren kan ook bij het wedstrijdsecretariaat.

Let op: Vergeet je de chip in te leveren, dan brengen wij € 7,50 in rekening.


Medailles Medaille

Elke deelnemer krijgt dit jaar onze fraaie medaille. Je kon van tevoren aangeven of je jouw naam, afstand en eindtijd wilde laten graveren. Heb je dat besteld bij inschrijving, let dan goed op. Omdat er heel weinig lopers deze dienst hebben besteld, hebben we besloten de graveerdienst niet voor die enkeling te laten komen. Je kunt kiezen uit twee opties:
- Op zondag langs komen als de graveerdienst WEL aanwezig is (nabij het secretariaat).
- De medaille afgeven bij het secretariaat op zaterdag. Wij laten hem zondag graveren en sturen hem kosteloos aan jou op.
Wil je alsnog je medaille laten graveren, dan kan dat alleen op zondag tegen betaling van € 7,00 (contant of PIN)


Prijzen en categorieën

We vinden het leuk dat de Safari Trail goed bezocht wordt. Daarom hebben we al een tijdje in de uitslagen differentiatie in verschillende leeftijdscategorieën. Dat wil niet zeggen dat alle winnaars in die categorieën ook prijzen krijgen. We hebben alleen voor de volgende categorieën prijzen:
- 11 km Mannen en vrouwen nummers 1, 2 en 3.
- 22 km Mannen en vrouwen nummers 1, 2 en 3.
- 33 km Mannen en vrouwen nummers 1, 2 en 3.startnummer Startpakket en startnummer

Bij inschrijving kon je drie mogelijkheden aangeven hoe je het startpakket zou willen ontvangen:
- Op het wedstrijdsecretariaat, dan ligt het zondag voor u klaar nabij start en finish.
- Afhalen bij Run2Day, dan kunt u het afhalen vanaf 12.00 uur op woensdag 24 januari.
- Opsturen, de pakketten zijn maandag 22 januari met 24-uurs post verstuurd.
Bent u niet in de gelegenheid het pakket af te halen bij Run2Day, dan ligt het zondag gewoon voor u klaar op het wedstrijdsecretariaat. Het startpakket bestaat uit een startnummer met allerlei bonnetjes, die je er af kunt scheuren en de Ipico Tag. Het nummer op die tag moet overeenkomen met je startnummer. Draag het startnummer ongevouwen en goed zichtbaar op de borst. De bonnetjes aan het startnummer moet je goed bewaren. Aan het startnummer zit jouw en jouw supporters kortingsbonnen voor Burgers' Zoo vast. Voor elke deelnemer een tegoedbon voor een warme kop snert bij de catering van Vosmeijer op het terrein.


Veel succes en plezier bij de Safari Trail 2018.
startnummer Burgers Zoo Run2Day DE LOPER
Safari Run is een project van Stichting Samenloop, 06 50878685
Stichting Samenloop organiseert naast de Safari Run ook de Parklopen Park Sonsbeek, en de Lingezegenloop.

Klik op [Afmelden] om u uit te schrijven voor deze mails.

Powered by: txt Factor